Om MeGlow

Affärsidé

Vi levererar snygga reflexer och lampor som gör att du syns. Vår affärsidé grundar sig i att öka trafiksäkerheten genom att erbjuda fina, funktionella och moderna reflexer. Vi vill att alla, unga, gamla, män och kvinnor ska hitta en reflex som passar dem. Genom att kombinera konceptet med ”tjäna pengar” modellen där lag, klasser och föreningar säljer varor för att tjäna ihop pengar till aktiviteter uppnår vi dubbel nytta. Vi ökar trafiksäkerheten och ger samtidigt ungdomar en möjlighet att på ett roligt sätt tjäna pengar till sitt lag/klass och förening.

 

  • Ekonomiskt riskfritt - Sälj först & betala sen.

  • Hög förtjänst – 40% av försäljningspriset. Det är över 50% av vinsten! (Företag betalar moms på vinsten men det gör inte föreningar och skolklasser).

  • Fri frakt - inga dolda kostnader.

  • Gratis kataloger, orderformulär och säljtips till alla deltagare.

  • Respektive säljaren rapporterar enkelt in försäljningen här på webben.

  • Vi packar varje säljares sålda varor i en egen påse.

  • Support genom hela försäljningen.

Om våra produkter

Vi arbetar med att hålla ett modernt och nytänkande sortiment. Vi erbjuder många olika typer av reflexer och andra accessoarer i ljusreflekterande material. Vi säljer även produkter med ledlampor.

 

Produkterna finns i olika prisklasser och försäljningspriset ligger mellan 50 kr -200 kr vilket är samma prisklass eller billigare än i butik. På detta vis blir produkterna intressanta att köpa för fler i säljarens omgivning. Den säljande verksamheten behåller hela 40% av försäljningspriset!

MeGlow reflexer, hängen och ledlampor är säkerhetsprodukter och får inte användas som leksak. 
 

Fäst reflexen på klädesplagg eller väska. Reflexen bör placeras så lågt som möjligt eftersom det är där som ljuset från bilens strålkastare når ett föremål först. Reflexen får heller inte vara täckt av andra kläder eller andra föremål. Det reflekterande materialet i reflexen kommer att minska med exponering och användning. En skadad reflex bör därför bytas ut. Reflexens livslängd beror på graden av slitage. Reflexen ska förvaras torrt och rent och undvik förvaring i starkt solljus. Reflexen kan inte tvättas men bör hållas ren genom att torka av den med en fuktig trasa. 

Reflexarmbandet, spöket och västen är testade och CE certifierade enligt EN 13356:2001 TÜV Rheinland Product Safety Gmbh, Köln.
Knappen, tofsen, solfjädern och tuben är alla tillverkade i reflexmaterial som uppfyller EU standarden men pga av deras udda form är reflexerna inte godkända enligt EN 13356. Dessa reflexer kan användas som ett komplement genom att fästas på en väska eller ryggsäck.

Varför välja MeGlow?

Reflexer är en förbrukningsvara eftersom de tappar sin effekt och behöver bytas ut med jämna mellanrum. De flesta svenskar köper (eller åtminstone borde köpa) några nya reflexer varje år. Varför inte låta barn och ungdomar sälja reflexer till sin familj och omgivning och låta de tjäna pengarna istället för att familj och omgivning ska köpa sina reflexer i butik?

MeGlow tillhandahåller reflexer i olika prisklasser vilket gör att varorna är lättare att sälja till skillnad från dyrare produkter. Dyrare produkter ger naturligtvis en större summa i förtjänst per såld vara men produkterna är ofta betydligt mer svårsålda. Det är lättare att hitta fler kunder och sälja flera reflexer eftersom de är billiga och priset är oftast samma eller billigare än i butik.

Bäckvägen 1, 541 35 Skövde

    ©2017 BY MEGLOW