HUR GÅR DET TILL?

Funderar ni över hur ni på bästa sätt ska tjäna pengar till er förening eller klass? Att sälja reflexer är både lätt och roligt, samtidigt som det bidrar till ökad trafiksäkerhet.

Försäljningsprocessen​

 1. Ni utser en kontaktperson (över 20 år).

 2. Kontaktpersonen beställer ett säljpaket här på hemsidan och anger hur många i laget/klassen som ska sälja.

 3. Säljpaketet skickas till kontaktpersonen och innehåller ett säljkuvert per säljare. Kontaktpersonen delar ut säljkuverten. 

 4. Ni påbörja försäljningsperioden och säljarna tar upp beställningar.

 5. När försäljningsperioden är klar rapporterar varje säljare in sin försäljning här på hemsidan. Alltså, inget krångel för kontaktpersonen att behöva sammanställa beställningar och skicka listor via snigelpost.

 6. När alla säljare rapporterat in sin försäljning skickar vi ut en sammanställning och bekräftelse via e-post till kontaktpersonen.

 7. Vi packar sedan varje säljares beställda varor i en egen påse. Inget krångel för kontaktpersonen att behöva sortera och fördela.

 8. Samtliga påsar skickas till den leveransadress ni angivit. Kontaktpersonen delar i  sin tur ut de färdigpackade påsarna till respektive säljare.

 9. Ni levererar varorna till kunden och tar betalt.

 10. Ni behåller er del av vinsten (40% av försäljningspriset) och betalar fakturan inom 30 dagar.

Tips! Välj en vara som personer i er omgivning kan tänkas köpa och som de behöver.

På senare år har utbudet av reflexer på marknaden ökat markant. Det kommer nya roliga motiv och modeller, allt för att öka användandet och trafiksäkerheten. Meglow har ett modernt och brett sortiment. Om ni bestämmer er för att reflexer är det ni vill sälja lovar vi att det kommer bli en positiv och rolig upplevelse. Det är väldigt smidigt att komma igång och innebär absolut ingen risk för er.​

VI ÄR REDO ATT BÖRJA SÄLJA REFLEXER NU.

I säljpaketet ingår kataloger och säljtips till samtliga säljare. Varje säljare får en tydlig beskrivning över hur de enkelt rapporterar in sålda varor på webben.

VI VILL HA LITE MER INFORMATION.

Har ni inte riktigt bestämt er än? Vill ni ha lite mer information? Beställ då ett informationspaket här.

Bäckvägen 1, 541 35 Skövde

  ©2017 BY MEGLOW