Bäckvägen 1, 541 35 Skövde

  ©2017 BY MEGLOW

  Goda exempel

  Hösten och vintern 2018/2019 blev ett fantastiskt år och tillsammans sålde vi tusentals reflexer och "glow in the dark" produkter till Svenska folket. Nedan hittar ni ett axplock av våra kunder.

  "Lättsålt, smidigt och lite jobb för mig som kontaktperson eftersom påsarna redan var packade när jag fick dem."

  EM Guld i modern formation vuxna i Sankt Petersburg, Ryssland.

  Under hösten 2018 blev dansgruppen 300 Dance Company uttagna till att representera Sverige på EM i Sankt Petersburg, Ryssland. För att samla ihop pengar till resan valde man bland annat att sälja reflexer. Gruppen består av nio dansare som tillsammans sålde reflexer för 26 700 kr. Det motsvarar en försäljning på närmare 3 000 kr per person. Toppsäljaren sålde ensam reflexer för över 6 500 kr.

  Grattis till guldet och bra jobbat tjejer! 

  Gymnastikförening i Sandviken samlade in pengar till rikstävling

  Under hösten 2018 sålde gymnastikföreningen Sandviken GA UT1 reflexer för 44 360 kr. Vinsten blev hela 17 744 kr! För pengarna åkte de på en stor rikstävling i Örebro. De köpte även lite nya kläder (luvtröjor) och planerar att använda resterande pengar till ett roligt träningsläger. Rebecca som var ansvarig kontaktperson säger: "Vi tycker att det var otroligt enkelt att sälja reflexerna och det var verkligen helt rätt i tiden i oktober när det blir mörkt snabbt. Leveransen var mycket smidig och gick snabbt, det var också skönt med så små produkter, enkelt att hantera!"

  Klass 8 på Helenaskolan samlar till klassresa

  Helenaskolan i Skövde sålde reflexer för att tjäna in pengar till klasskassan. I nian hoppas vi kunna åka på en klassresa till Liseberg berättar Anna, en av klassens säljare. I klassen sålde 19 elever reflexer för 28 500 kr vilket gav en vinst på 11 500 kr.

  "Lättsålt, smidigt och lite jobb för mig eftersom påsarna redan var packade när jag fick dem", säger Annette Karlsson som var klassens kontaktperson.